Contactformulier

  

-Wij bedanken voor onze mooie foto's zowel de dames van Angel fotografie als Thalina Neels. 
En alle personen die foto's van henzelf beschikbaar hebben gesteld voor onze website.

Gastenboek

Stichting de Okkernoot
04-09-19 22:26:02
28 augustus is Kimberly van Iets met dieren op onze woonvoorziening geweest (De okkernoot is een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking). Al onze cliënten hebben erg genoten van de leuke en interessante dierenvoorlichting. Alles werd op een leuke en goed te volgen manier verteld. Het leukste vonden onze cliënten het vasthouden of aaien van de dieren. We hopen Kimberly en haar dieren zeker nog eens terug te zien bij ons op de Okkernoot!
Danny en Rita Van Bossin-De Coninck
17-08-19 18:50:18
Kimberly met haar dieren was een super leuke en leerrijke verrassing.
Iedereen heeft er van genoten.
Nancy Vaerewijck
15-06-19 16:49:03
1 juni 2019 zullen we niet gauw vergeten. Onze zoon had 10 vriendjes uitgenodigd voor zijn 9de verjaardagsfeest. Wij hadden als verassing Kimberley met haar dieren uitgenodigd. De kinderen waren zeer nieuwsgierig toen er in onze keuken plots een vreemde persoon met allerlei dozen toekwam. Ze zochten allemaal een plaatsje en luisterden vol verwondering naar wat K. te vertellen had maar toen het eerste dier tevoorschijn kwam steeg hun enthousiasme en begonnen ze te fantaseren over welke dieren er nog gingen komen. Iedereen ging uit de bol toen de uil door de kamer vloog. Iedereen wou op de foto met de uil. En dat mocht ook. Een mooie herinnering. Mijn zoon vond het zijn leukste verjaardagsfeestje ooit. Daarom hartelijke dank K.
Linda en Frank De Vos
01-02-19 21:55:45
Wat hebben wij veel genoten van het leuke en leerzame kinderfeestje van onze zoon Noël! Wat leuk om zoveel over deze mooie dieren te leren en ze zelfs te mogen aaien en vasthouden! Super om zo je verjaardag te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes! Topfeest!!
Henk Landa
23-03-18 16:59:10
Kimberly was bij ons geweest op het kinderfeestje van onze zoon. Hij werd acht en wilde iets doen wat kinderen van zijn echt heel leuk zouden vinden. Zo kwamen wij bij iets voor dieren uit. Hij heeft echt een super leuke verjaardag gehad dankzij Kimberly en haar dieren , er waren zelfs kinderen bij die het het leukste feestje ooit vonden. Bij deze kan ik dan ook echt iedereen Kimberly aanraden voor een feestje.
Tonen: 5  10