Even voorstellen

Tijdens onze diensten kunt u verschillende mensen uit ons team tegen komen. Over het algemeen ben ik (Kimberly Biemond) altijd aanwezig tijdens onze diensten. Daarnaast breng ik verschillende personen ter assistentie met mij mee. Hieronder stellen wij onszelf even voor. Tevens ziet u onderaan de pagina ook onze verschillende diersoorten.

 

Kimberly Biemond

Ik ben Kimberly Biemond, eigenaresse van iets met dieren. Van kinds af aan ben ik al gek met dieren. Voor mij was de vraag ‘wat wil je later worden’ dan ook snel beantwoord. Precies weten doe ik het niet, maar wel ‘iets met dieren’!

Mijn interesse voor dieren zat er dus al vroeg in. Zo had ik al snel vele oppashuizen en wisten buurtgenootjes met gevonden/gewonde dieren mij al snel te vinden. Later via studies, stages en werk ben ik in contact gekomen met vele (aparte) diersoorten. Wat mij het meest interesseerde waren de reptielen, insecten en vogels. De aparte verzorging van deze dieren, de herkenning van hun gedrag maar ook de training vind ik erg leuk. Tijdens de trainingen met dieren wordt de band die je met het dier hebt enorm versterkt. Wanneer je het punt bereikt dat zij jou volledig vertrouwen is onbeschrijfelijk.

De kennis van dieren en de ervaring van het werken met dieren die ik tot nu toe opgedaan heb, maar zeker ook nog uitbreid, deel ik graag met andere. Deze informatie breng ik op een leuke maar ook leerzame manier. Kleine kinderen, jongvolwassenen of ouderen, leeftijd maakt niet uit. Er is altijd een leuke en juiste manier om educatief te werk te gaan. Denk aan een kleuterklas die nog nooit een hagedis van dichtbij heeft gezien of een ouderenzorgcentrum waar een mooie uil naar een van de bewoners wordt gevlogen. Dat is toch prachtig! Graag laat ik mijn passie voor dieren zien en vertel hoe wij ook de dieren in de natuur in Nederland kunnen helpen.

Monique Biemond

Ik ben de moeder van Kim en ben zelf ook een grote dierenliefhebster. Dit begon ook al in mijn vroege jeugd, ik had toen al tal van dieren. Ik vind het bijzonder leuk dat Kim deze passie ook bezit. Ik help haar mee met de verzorging van de dieren en ga geregeld met haar mee naar voorlichtingen. Vaak is dat naar verzorgingshuizen bij ouderen of gehandicapten maar ook bij andere voorlichtingen waarbij ze een helpende hand nodig heeft ga ik wel eens mee. Verblijven maken voor dieren draai ik mijn handen ook niet voor om. Ik help Kim en haar dieren dus vooral achter de schermen. Zo kan haar bedrijf groeien om meer mensen een iets met dieren ervaring te laten hebben.Als erkend leerbedrijf hebben wij vaak heel het jaar door stagiaires. Dit kan zowel een jaarstage zijn voor 1 of 2 dagen in de week. Of een blokstage van bijvoorbeeld 5 dagen in de week, 4 tot 12 weken lang. Tijdens onze diensten zult u dus ook kennis met hen maken, zij leren dan het meest over het werken met onze dieren en met mensen. Op dit moment hebben wij de volgende stagiaires binnen ons bedrijf lopen:


Jennifer Vleugel

Opleiding: Vakbekwaam medewerker dierverzorging
Ik ben Jennifer en mijn interesse in dieren is al vroeg begonnen. Om mijn dieren goed de zorg te geven welke zij verdienen ben ik de opleiding vakbekwaam medewerker dierverzorging gaan volgen. Daarnaast heb ik sinds een jaar een Kakariki (vogel) welke ik hele interessante dieren vindt. Daarom leek het mij leuk om bij Kimberly stage te gaan lopen om meer over vogels te gaan leren. Daarnaast heb ik nog niet veel kennis van reptielen en lijkt het me erg leuk om meer over deze dieren te gaan leren tijdens mijn stage!

Amber Tazelaar

Opleiding: Vakbekwaam medewerker dierverzorging
Mijn naam is Amber Tazelaar, ik ben 19 jaar en woon in Goes. Ik hou veel van dieren dat zie je ook terug in mijn hobby's. Zo speel ik graag met onze hond en rijdt ik ook op mijn verzorg paard. Ook hebben we nog een poes. Momenteel volg ik de opleiding vakbekwaam medewerker dierverzorging maar uiteindelijk wil ik dierenartsassistente worden. Daarom wilde ik bij 'iets met dieren' stage lopen om met zoveel mogelijk verschillende diersoorten te leren werken. Ik ben gestart na de zomervakantie en heb er veel zin in!

Henjo van der Tuin

Opleiding: Vakbekwaam medewerker dierverzorging
Mijn naam is Henjo van der Tuin, ik ben 21 jaar en kom uit Bergen op Zoom. Mijn liefde voor dieren begon al toen ik jong was. Momenteel woon ik thuis met 2 katten, al kunnen het soms ook 2 kleine draakjes zijn. Maar ook zijn het schatten van dieren. Ik loop stage bij Kimberly om te leren over al deze verschillende diersoorten en daarbij lijken de roofvogels mij het meest interessant. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik voor sommige dieren een beetje angstig ben maar hier wil ik juist graag aan gaan werken! 

Naomi Cloots


Ben jij of ken jij iemand die op ons bedrijf wil stage lopen? Neem dan contact met ons op, stuur je CV en motivatie naar info@ietsmetdieren.com.
Stagemarkt: 100460775


Onze diersoorten

Hieronder ziet u onze verschillende diersoorten. Van ieder diersoort hebben wij meerdere dieren en soms ook verschillende rassen. Ze gaan dus niet dag in dag uit met ons mee op locatie. Wij kijken per individu welke hoeveelheid geschikt is voor hen.