Even voorstellen

Tijdens onze diensten kunt u verschillende mensen uit ons team tegen komen. Over het algemeen ben ik (Kimberly Biemond) altijd aanwezig tijdens onze diensten. Daarnaast breng ik verschillende personen ter assistentie met mij mee. Hieronder stellen wij onszelf even voor. Tevens ziet u onderaan de pagina ook onze verschillende diersoorten.

 

Kimberly Biemond

Ik ben Kimberly Biemond, eigenaresse van iets met dieren. Van kinds af aan ben ik al gek met dieren. Voor mij was de vraag ‘wat wil je later worden’ dan ook snel beantwoord. Precies weten doe ik het niet, maar wel ‘iets met dieren’!

Mijn interesse voor dieren zat er dus al vroeg in. Zo had ik al snel vele oppashuizen en wisten buurtgenootjes met gevonden/gewonde dieren mij al snel te vinden. Later via studies, stages en werk ben ik in contact gekomen met vele (aparte) diersoorten. Wat mij het meest interesseerde waren de reptielen, insecten en vogels. De aparte verzorging van deze dieren, de herkenning van hun gedrag maar ook de training vind ik erg leuk. Tijdens de trainingen met dieren wordt de band die je met het dier hebt enorm versterkt. Wanneer je het punt bereikt dat zij jou volledig vertrouwen is onbeschrijfelijk.

De kennis van dieren en de ervaring van het werken met dieren die ik tot nu toe opgedaan heb, maar zeker ook nog uitbreid, deel ik graag met andere. Deze informatie breng ik op een leuke maar ook leerzame manier. Kleine kinderen, jongvolwassenen of ouderen, leeftijd maakt niet uit. Er is altijd een leuke en juiste manier om educatief te werk te gaan. Denk aan een kleuterklas die nog nooit een hagedis van dichtbij heeft gezien of een ouderenzorgcentrum waar een mooie uil naar een van de bewoners wordt gevlogen. Dat is toch prachtig! Graag laat ik mijn passie voor dieren zien en vertel hoe wij ook de dieren in de natuur of in gevangenschap in Nederland kunnen helpen.

Monique Biemond

Ik ben de moeder van Kim en ben zelf ook een grote dierenliefhebster. Dit begon ook al in mijn vroege jeugd, ik had toen al tal van dieren. Ik vind het bijzonder leuk dat Kim deze passie ook bezit. Ik help haar mee met de verzorging van de dieren en ga geregeld met haar mee naar voorlichtingen. Vaak is dat naar verzorgingshuizen bij ouderen of gehandicapten maar ook bij andere voorlichtingen waarbij ze een helpende hand nodig heeft ga ik wel eens mee. Verblijven maken voor dieren draai ik mijn handen ook niet voor om. Ik help Kim en haar dieren dus vooral achter de schermen. Zo kan haar bedrijf groeien om meer mensen een iets met dieren ervaring te laten hebben. Maar ook om zoveel mogelijk dieren op te kunnen vangen. 

Jennifer Vleugel 

Ik ben Jennifer en mijn interesse in dieren is al vroeg begonnen. Zo heb ik thuis ook verschillende dieren. Om mijn dieren goed de zorg te geven welke zij verdienen ben ik de opleiding vakbekwaam medewerker dierverzorging gaan volgen. Tijdens deze opleiding ben ik via een stage terechtgekomen bij iets met dieren. Hier heb ik veel geleerd over het welzijn en de behoeftes van alle verschillende dieren. Ook het leren vliegen met de vogels vond ik gaaf. En ik heb ook een nieuwe interesse ontdekt namelijk reptielen! Hier wist ik weinig over en na het leren omgaan met deze dieren vond ik ze toch wel erg leuk. 

Na een leuk stage jaar afgerond te hebben ga ik gelukkig nog niet stoppen. Ik blijf helpen met het verzorgen van de dieren omdat ik graag nog wil blijven leren over al deze verschillende dieren en omdat ik het werk erg leuk vind!

Lisa van den Boomgaard

Mijn naam is Lisa van den Boomgaard. Voor mijn opleiding VMBO GL Groen zocht ik een stageplaats en ben uiteindelijk hier bij iets met dieren terechtgekomen. Helaas was het maar een korte periode maar het was wel een ontzettend leuke stage en ik heb er heel veel geleerd. Ik vond het zelfs zo leuk dat ik na mijn stage nog blijf! Een aantal keer in de maand help ik nog een dagje mee en leer ik ondertussen nog verder. Van alle banen vind ik werken met de dieren toch wel het leukst. Na mijn VMBO opleiding wil ik naar een MBO dierverzorging opleiding. Mijn droom is om later zelf een dierenpension te openen.       Ben of ken jij iemand die bij ons bedrijf vrijwilligerswerk wil doen? Neem dan contact met ons op, stuur je CV en motivatie naar info@ietsmetdieren.com.


Als erkend leerbedrijf hebben wij vaak heel het jaar door stagiaires. Dit kan zowel een jaarstage zijn voor 1 of 2 dagen in de week. Of een blokstage van bijvoorbeeld meerdere dagen in de week, 4 tot 12 weken lang. Tijdens onze diensten zult u dus ook kennis met hen maken, zij leren dan over het werken met mensen en met onze dieren op locatie. Hieronder stellen zij zichzelf even voor!Ben jij of ken jij iemand die bij ons bedrijf wil stage lopen? Neem dan contact met ons op, stuur je CV en motivatie naar info@ietsmetdieren.com.

Stagemarkt: 100460775


Onze diersoorten

Hieronder ziet u onze verschillende diersoorten. Van ieder diersoort hebben wij meerdere dieren en soms ook verschillende rassen. Ze gaan dus niet dag in dag uit met ons mee op locatie. Wij kijken per individu welke hoeveelheid geschikt is voor hen. Onze dieren staan ten alle tijden op 1!