Webshop

Naast onze diensten proberen wij ook via andere manieren aan inkomsten te komen voor de verzorging van onze opgevangen dieren. We zullen daarom wisselend verschillende producten aanbieden. De gehele opbrengst hiervan wordt besteed aan de dieren. Want alle kosten van bijvoorbeeld voeding, huisvesting, medicatie e.d. moeten toch bekostigd worden. Zit er niks voor u tussen maar wilt u ons wel helpen? Dan kunt u ook een donatie geven. Doormiddel van spullen voor onze dieren of via bankrekeningnummer: NL42 KNAB 0255 6174 29


Webshop

Bekijk hier het wisselende aanbod in artikelen! Prijzen zijn inclusief verwerkingskosten en verzending binnen Nederland. Leveringstijd: 5 werkdagen

Kattenpakket

Een super leuk samengesteld pakket voor eigenaar en kat! Voor de kat lekkere 100% vis en vlees snoepjes en verschillende soorten speeltjes. Voor de eigenaar leesvoer en het hebben van een gelukkige kat!

Vervellingen reptielen en spinnen

Wanneer reptielen en spinnen groeien vervellen zij. Deze vellen drogen wij en samen met een informatie papier is het een super leuk cadeau voor kleine reptielen liefhebbers! Ook handig tijdens een spreekbeurt. Of leuk om mee te knutselen en te gebruiken als nailart op kunstnagels!

Mondmaskers tiener/volwassenen

Vrolijk gekleurde mondmaskers of met dierenprints! Want iedereen kan in deze tijd wel wat vrolijkheid gebruiken toch?

Mondmaskers maat Kind

Vrolijk gekleurde mondmaskers of met dierenprints! Want iedereen kan in deze tijd wel wat vrolijkheid gebruiken toch Hier kunt u alle maskers in maat kind bestellen.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@ietsmetdieren.com


Contactformulier

  

-Wij bedanken voor onze mooie foto's zowel de dames van Angel fotografie als Thalina Neels. 
En alle personen die foto's van henzelf beschikbaar hebben gesteld voor onze website.

Gastenboek

.
19-07-21 04:05:49
Mike Schoenmaker
28-04-21 19:12:39
Kimberly heeft de nageltjes van onze kat netjes bijgeknipt.
Ze gaat zelf eerst een persoonlijk gesprek aan met de baasjes om te vragen hoe de kat is.
Geeft voldoende tijd zodat de kat rustig aan haar gewend is.
Je merkt zeker wel dat ze verstand heeft van dieren en geeft veel tips.
Hartstikke bedankt!
Stichting de Okkernoot
04-09-19 22:26:02
28 augustus is Kimberly van Iets met dieren op onze woonvoorziening geweest (De okkernoot is een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking). Al onze cliënten hebben erg genoten van de leuke en interessante dierenvoorlichting. Alles werd op een leuke en goed te volgen manier verteld. Het leukste vonden onze cliënten het vasthouden of aaien van de dieren. We hopen Kimberly en haar dieren zeker nog eens terug te zien bij ons op de Okkernoot!
Danny en Rita Van Bossin-De Coninck
17-08-19 18:50:18
Kimberly met haar dieren was een super leuke en leerrijke verrassing.
Iedereen heeft er van genoten.
Nancy Vaerewijck
15-06-19 16:49:03
1 juni 2019 zullen we niet gauw vergeten. Onze zoon had 10 vriendjes uitgenodigd voor zijn 9de verjaardagsfeest. Wij hadden als verassing Kimberley met haar dieren uitgenodigd. De kinderen waren zeer nieuwsgierig toen er in onze keuken plots een vreemde persoon met allerlei dozen toekwam. Ze zochten allemaal een plaatsje en luisterden vol verwondering naar wat K. te vertellen had maar toen het eerste dier tevoorschijn kwam steeg hun enthousiasme en begonnen ze te fantaseren over welke dieren er nog gingen komen. Iedereen ging uit de bol toen de uil door de kamer vloog. Iedereen wou op de foto met de uil. En dat mocht ook. Een mooie herinnering. Mijn zoon vond het zijn leukste verjaardagsfeestje ooit. Daarom hartelijke dank K.
Tonen: 5  10