Huisdierservice

Door het jarenlang houden van dieren heb ik veel ervaring heb met de verzorging van vele verschillende diersoorten (zoogdieren, reptielen, vogels etc.). Vele handigheden heb ik ontdekt om vervelende handelingen zo stressvrij mogelijk uit te voeren. Uw huisdier rustig in zijn eigen omgeving scheelt hierbij al een hoop. Wij komen daarom bij u langs om de gevraagde handelingen te verrichten. 

Wat kunt u verwachten bij de huisdierservice?
Met de 1e afspraak zal er voorafgaand een gesprek plaatsvinden met genoeg tijd waarbij we u en uw dier(en) leren kennen. Hierna zullen we de gevraagde handelingen verrichten. Uiteraard wordt het dier gelijk even nagekeken op uiterlijke gezondheid, mocht ons iets opvallen dan geven we dit bij u aan. U betaald 1 prijs per dier ongeacht hoeveel handelingen wij bij dit dier verrichten.

Om een aantal voorbeelden te geven wat wij u kunnen aanbieden:
- Nagels knippen/vijlen van bijvoorbeeld vogels, katten, honden, knaagdieren etc.
- Temperatuur opmeten.
- Snavel verzorging.
- Kortwieken van vogels.
- Ontwormen/ontvlooien.
- Veren trekken voor DNA onderzoek.
- Medicatie hulp, begeleiden of tips om zo makkelijk en stressvrij mogelijk medicatie toe te dienen.
- Gedrag/verzorging hulp, tips over training, gedrag en algemene verzorging van dieren

Zoekt u hulp bij een andere handeling neem dan contact met ons op! Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, we helpen u graag verder.

Kosten
€12,50 Onbeperkt aantal handelingen verrichten per dier
Behalve vachtverzorging

€15,- Vachtverzorging van uw dier
Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht als de vacht niet onderhouden is,  dit wordt vooraf besproken.

€5,- Ontworming
Wij brengen dit middel mee.

€5,- Anti vlo
Wij brengen dit middel mee.

€20,- DNA geslachtstest vogel
Wij brengen de benodigdheden mee.

€10,- aanwezigheid 2e persoon, 1e + 2e afspraak verplicht*

* Met de 2e persoon leren we u hoe u uw dier(en) op de juiste manier moet vasthouden zodat wij de handeling kunnen uitvoeren. Als u in het vervolg zelf het dier kan fixeren op onze wijze dan betaald u enkel de €10,- voor handelingen per dier + reiskosten. Wilt/kunt u niet zelf het dier vasthouden dan boekt u altijd een 2e persoon.


Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Neem vrijblijvend contact op met uw vraag en adres dan kunnen wij u de totaalprijs toesturen.
Oppasservice

U wilt een dagje van huis, u gaat een weekend weg, u heeft een vakantie gepland of u heeft een gezinslid wat (nog) niet zo lang alleen kan zijn. Bijvoorbeeld een puppy of kitten welke u nog niet zo lang alleen wilt laten. Of een ouder dier wat het gewoon niet gewend is of door medische omstandigheden niet kan. Hiervoor hebben wij de oppasservice. Er komt iemand bij u langs om (meerdere uren) op uw dier te passen. Zo kunt u toch eens de deur uit of met een gerust hart op vakantie en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw huisdier. Voor uw dier is het ook prettig om in zijn vertrouwde omgeving te blijven tijdens uw afwezigheid. Ook als u (tijdelijk) uw dier niet kunt verzorgen door bijvoorbeeld ziekte of u wordt een dagje ouder dan kunt u bij ons ook terecht.

Wat kunt u verwachten bij de oppasservice?
Voor de oppas zal er voorafgaand een gesprek plaatsvinden met genoeg tijd waarbij we u en uw dier(en) leren kennen. Ook nemen wij een vragenlijst met u door zodat voor beide alles duidelijk genoteerd staat. We kijken hoe u met uw dieren omgaat en hoe uw standaarden zijn met wat een dier wel of niet mag zodat we dit in de oppasservice ook kunnen toepassen. Ook bespreken we wat we in een noodgeval zullen doen. Tijdens het oppassen wordt er met het dier gedaan wat u wenst. Bijvoorbeeld een hond uitlaten, met een kat spelen, eten/water geven of wat training met een dier. Bij vakanties/weekend weg geven we ook planten water, zetten de vuilnisbak aan straat en halen de stofzuiger halverwege door de ruimte waar uw dier(en) zitten. Bij een oppasuur wordt naast de werkzaamheden alle overige tijd besteed aan aandacht geven aan uw dier. Zodat uw dier zich ook prettig voelt tijdens uw afwezigheid! Alle details bespreken we duidelijk tijdens ons bezoek.

U kunt voor alle diersoorten bij ons terecht. De standaard huisdieren, exotische dieren maar ook hoefdieren. Overal hebben wij ervaring in. 

Kosten

€15,- Intakegesprek
eenmalig, max 1uur aanwezig.

€15,- Oppas per uur
Minimale afname 1uur per dag.

€55,- Oppas per dagdeel (4uur)
Dit is 4uur aansluitend aanwezig.

€65,- Oppas met overnachten
Uw dieren worden verzorgd en er overnacht iemand in uw woning. Niet 24u per dag aanwezig.

€95,- Oppas 24u aanwezig
Oppas die 24u per dag aanwezig is.

Vuilnisbak aan de straat zetten, post wegleggen en planten water geven wordt in het oppas uur meegenomen wanneer u dit wenst. Grote schoonmaak van dierenverblijven of benodigdheden zijn niet inbegrepen. Dit kunt u wel bijboeken, zie prijslijst hieronder. Bij een meerdaagse oppas wordt halverwege de periode de  stofzuiger over de vloer gehaald waar de dieren verblijven.

Bijboeken mogelijkheden:
€5,- kattenbak verschonen en schoon poetsen
€5,- krabpaal ontharen
€5,- ligmanden ontharen (1 grote of 2 kleinere)
€7,50 Kleine kooi schoon (vogel,konijn,hamster etc.)
€10,- Grote kooi schoon (binnen voliere, papegaaikooi, dubbele verdieping konijn kooi etc.)
€15,- Extra grote kooi schoon (voliere, honden/katten ren, etc.)

U dient zelf voor de schoonmaak benodigdheden te zorgen.  Of aan te geven dat wij dit meebrengen (€2,50 extra). 
Schoonmaak werkzaamheden tevens ook te boeken bij het (tijdelijk) niet kunnen verzorgen van uw dieren door bijvoorbeeld ziekte.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Neem vrijblijvend contact op met uw oppas/verzorg vraag en adres dan kunnen wij u de mogelijkheden en totaalprijs toesturen.