Educatie

Iedere dienst die wij verzorgen bevat een deel educatie. Wij vinden het belangrijk mensen te informeren over dieren. Of wij nu voor een groep peuters/kleuters staan om een "simpele" educatieve dierenvoorlichting te geven of voor een groep op het middelbaar beroeps onderwijs overal  weten we ons verhaal aan te passen en zorgen we ervoor dat iedereen die dag iets heeft bijgeleerd. Tijdens feesten of aaiuurtjes draait het niet enkel en alleen om het zien van de dieren. Mensen willen ernaast graag informatie over de dieren en wij vinden het erg leuk om dat te geven. 

---------------------------

Educatieve dierenvoorlichting

Het doel van iets met dieren is om mensen kennis te laten maken met de prachtige dierenwereld en al zijn interessante weetjes of grappige feitjes. Daarnaast maken we mensen spelenderwijs wat meer bewust over de dierenwereld en het milieu. Ook wordt er verteld wat het vak inhoudt. Het werken met deze diersoorten, het trainen van dieren en alles wat erbij komt kijken. Wanneer u voor een educatieve dierenvoorlichting kiest, houdt dit in dat u over 2 verschillende diersoorten een leuke leerzame voorlichting krijgt. Deze dieren komen mee naar de door u gekozen locatie.

E
r zijn verschillende diersoorten die u kunt verwachten. Mocht u een voorkeur hebben voor een diersoort dan kunt u deze doorgeven, we zullen proberen hiermee rekening te houden. Wij hebben meerdere dieren van de zelfde soort maar nemen ze natuurlijk niet iedere dag mee. Dit is afhankelijk per soort en individu welke hoeveelheid voor hun het beste geschikt is. Afhankelijk van welk diersoort mee komt kan het dier tijdens de voorlichting van dichtbij bekeken achter glas, aangeraakt of gevlogen worden. Naast de dieren nemen wij ook altijd interessante spullen met ons mee. Dit kunnen vervellingen zijn, braakballen, eieren en veel meer.

Onze voorlichting wordt gegeven vanaf peuterleeftijd tot ouderen met of zonder beperking. Het roept bij ouderen vaak herinneringen op. Zo wordt er met regelmaat tegen ons verteld dat er vroeger in de boeren schuur ook zo'n uil zat die ook wel eens zo vlak over hen heen vloog.  Op ieder vlak kunnen wij inspelen met de voorlichting en met onze dieren. Hygiëne voor mens en dier is voor ons erg belangrijk, wij laten dit ook zien tijdens onze diensten. 

Groepen waar voorlichtingen aan gegeven kunnen worden:
-Basisonderwijs
-Voortgezet onderwijs
-Middelbaar beroepsonderwijs
-Scouting
-Zorgvragers  
-Campinggasten
-Familiefeesten
-Bedrijfsfeesten
-Buurtfeesten


Staat uw doelgroep er niet tussen? Geen nood dit zijn wat voorbeelden neem gerust contact op!

De diersoorten welke u kunt verwachten:
-Hagedis
-Slang
-Reuzeslak
-Vogelspin
-Kraaiachtige
-Roofvogel
-Uil
-Papegaai

Wij doen ons best om voorkeur dieren mee te nemen naar uw locatie maar kunnen dit niet volledig garanderen. De gezondheid en het welzijn van onze dieren staat voorop.

Zoekt u een voorlichting over een ander dier, neem dan gerust contact op. Wij zijn bereid u via onze contacten verder te helpen! 

Prijs vanaf €155,-

Bent u geïnteresseerd in de educatieve dierenvoorlichting, neem dan vrijblijvend contact op via de contactformulierknop onder deze alinea. Bij het contactformulier staat ook aangegeven wat wij graag van u willen weten voor een prijsindicatie. LET OP! Onze email kan in uw spam/ongewenst map terecht komen.

 ---------------------------

Educatief aaiuurtje

Vaak zien we dat contact tussen mens en dier de mens erg goed doet. Denk aan autistische personen welke moeite hebben met het uiten van gevoelens, maar wel emotie kunnen tonen tegen een hond of kat. Alleen al de aanraking kan hun dag vol prikkels weer tot rust brengen. Zo geldt dit ook in zorginstellingen voor mensen met een beperking en bij ouderen. Door de aanraking of geur van een dier kunnen weer een hoop fijne gevoelens van vroeger terug komen.

Bij het aaiuurtje draait het dus echt om de kennismaking met het dier. Dit kan op verschillende manieren, doordat we echte 'aaidieren' meenemen of door mooie dieren te laten zien. Bij de kijkdieren krijgen wij dan mooie glimlachen tegemoet. Eveneens bij de aaidieren wanneer zij deze aanraken. Daarbij vertellen we natuurlijk op dat moment wat ze zien of aanraken maar beperken het tot een paar zinnen. Een aaiuurtje adviseren wij enkel voor groepen waar weinig tot geen contact mee te leggen is zodat ze wel van het zien en voelen kunnen genieten.  Ook kan er een combi gemaakt worden tussen een voorlichting en aaiuurtje bij gemengde groepen. Mocht u een voorkeur hebben voor een diersoort dan kunt u deze doorgeven, we zullen proberen hiermee rekening te houden.

De volgende dieren kunt u verwachten bij een aai(/kijk)uurtje:
-Hagedis
-Slang
-Reuzeslak
-Vogelspin
-Kraaiachtige
-Roofvogel
-Uil
-Papegaai
-Hond
-Kat
-Konijn

Wij doen ons best om voorkeur dieren mee te nemen naar uw locatie maar kunnen dit niet volledig garanderen. De gezondheid en het welzijn van onze dieren staat voorop.

Zoekt u een aaiuurtje met een ander dier, neem dan gerust contact op. Wij zijn bereid u via onze contacten verder te helpen!

Prijs vanaf €155,-

Bent u geïnteresseerd in het aaiuurtje, neem dan vrijblijvend contact op via de contactformulierknop onder deze alinea. Bij het contactformulier staat ook aangegeven wat wij graag van u willen weten voor een prijsindicatie. LET OP! Onze email kan in uw spam/ongewenst map terecht komen.

Feest

Niet alleen bij kinderfeestjes worden dieren leuk gevonden maar ook bij feesten en partijen met volwassenen. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest waarbij u en uw collega's veel kunnen leren over onze dieren en wellicht hun angsten samen kunnen overwinnen! Ook bij familiefeesten en buurtfeesten zoals burendag, koningsdag of jubileums ziet u ons regelmatig. Vaak is het lastig om dan een activiteit te verzinnen welke leuk is voor alle leeftijden. En wij weten bij vrijwel iedereen de interesse te wekken in onze dieren als wij beginnen te vertellen over hen. Tijdens uw trouwdag kunnen wij uw dag nog net wat specialer maken. Verras uw familie en vrienden door voor u het jawoord geeft uw trouwringen aan te laten vliegen door een uil of roofvogel. Ook kunnen onze dieren uw trouwfoto's net iets extra's geven door met u en uw partner prachtig te poseren. Om goed een idee te krijgen wat we op uw feest kunnen organiseren kunt u het beste even kijken bij onze educatieve voorlichting bovenaan de pagina. We kunnen het uiteraard aanpassen aan uw wensen.

---------------------------

Dierenkinderfeestje

Heeft u een kinderverjaardag te vieren maar wilt u niet op pad met alle kinderen? Dan hebben wij u iets te bieden! Een feestje thuis net alsof u zelf in een dierentuin bent en dan eigenlijk nog veel leuker! Tijdens het dierenkinderfeestje komen een aantal verschillende dieren mee naar de door u gekozen locatie. Vaak thuis aan de eettafel komen wij langs en bespreken wij allerlei leuke interessante dingen over onze dieren. Zo vertellen wij over de dieren in het wild en gevangenschap, de voeding, voorplanting en nog veel meer. Dit doen wij op een leuke interactieve manier zodat dit voor de desbetreffende groep interessant is. Spelenderwijs leren ze ontzettend veel en worden ze ook een stuk bewuster betreft milieu en omgang met dieren. Tijdsduur ongeveer 1uur. Er wordt over ieder dier apart een uitleg gegeven. Afhankelijk van welke diersoort mee komt kan het dier tijdens de voorlichting van dichtbij bekeken (achter glas), aangeraakt of gevlogen worden. Naast de dieren nemen wij ook altijd bijbehorende interessante spullen met ons mee. Dit kunnen vervellingen zijn, braakballen, eieren, schilden, tanden, botten en veel meer. Mocht u een voorkeur hebben voor een diersoort dan kunt u deze doorgeven, we zullen proberen hiermee rekening te houden. Wij hebben meerdere dieren van de zelfde soort maar nemen ze natuurlijk niet iedere dag mee. Dit is afhankelijk per soort en individu welke hoeveelheid voor hun het beste geschikt is.

De volgende dieren kunt u verwachten bij een dierenkinderfeestje: 
-Hagedis
-Slang
-Reuzeslak
-Vogelspin
-Kraaiachtige
-Uil
-Papegaai
-Wandelende grondtak

Wij doen ons best om voorkeur dieren mee te nemen naar uw locatie maar kunnen dit niet volledig garanderen. De gezondheid en het welzijn van onze dieren staat voorop.

Zoekt u een dieren(kinder)feestje met een ander dier, neem dan gerust contact op. Wij zijn bereid u via onze contacten verder te helpen!

Prijs vanaf €150,-


Low budget Dierenkinderfeestje

Ook wij weten dat alles de laatste jaren duurder is geworden. En sommige gezinnen het niet breed hebben. Ook voor deze kinderen willen we graag iets kunnen betekenen. U kunt het bezoek van 1 dier boeken. Het houdt eigenlijk precies hetzelfde in als hierboven. Enkel komen wij langs met 1 diersoort en zijn we er ongeveer een half uur. 

Prijs vanaf €100,-

Bent u geïnteresseerd in het dierenkinderfeestje, neem dan vrijblijvend contact op via de contactformulierknop onder deze alinea. Bij het contactformulier staat ook aangegeven wat wij graag van u willen weten voor een prijsindicatie. LET OP! Onze email kan in uw spam/ongewenst map terecht komen.

Fotografie

Onze prachtige dieren delen wij graag met andere. Door ze in het echt te laten zien of door prachtige foto's. Bent u hobby fotograaf (of zakelijk) dan kunt u bij ons terecht voor het maken van bijzondere foto's van onze dieren. Dit kan met verschillende dieren denk hierbij aan een vogel al vliegend door de lucht, een reptiel (of ander dier) die mooi poseert of samen met een model/product. Dit kan in overleg op een door u gekozen locatie.

---------------------------

Fotoshoot

Wilt u uw bruiloft, communie, kinder- of familie-shoot net iets extra’s geven? Dat kan met onze dieren! Voorafgaand krijgt u een korte uitleg over hoe u het dier op de juiste manier hanteert zodat dit voor beide partijen prettig verloopt. Tevens kunt u natuurlijk ook vragen stellen over dit diersoort.

Te allen tijde denken wij aan de hygiëne en veiligheid voor mens en dier. U kunt uw wensen doorgeven, dan kijken wij of onze dieren hiervoor geschikt zijn. 

De diersoorten waar u uit kunt kiezen zijn:
-Hagedis
-Slang
-Reuzeslak
-Kraaiachtige
-Roofvogel
-Uil
-Papegaai
-Hond
-Kat
-Konijn

Wij doen ons best om de gekozen dieren mee te nemen naar uw locatie, maar kunnen dit niet volledig garanderen. De gezondheid en het welzijn van onze dieren staat voorop. Wij vragen u dan ook om een reserve dier aan te geven om teleurstellingen te voorkomen.
 

Zoekt u een fotoshoot met een ander dier, neem dan gerust contact op. Wij zijn bereid u via onze contacten verder te helpen!


Prijs op aanvraag.

Heeft u geen eigen fotograaf, neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van Angel fotografie en zie hun prachtige werk. Wij raden deze dames zeker aan! Angel fotografie heeft ook verschillende foto’s voor onze website gemaakt.