Webshop

Naast onze diensten proberen wij ook via andere manieren aan inkomsten te komen voor de verzorging van onze opgevangen dieren. We zullen daarom wisselend verschillende producten aanbieden. De gehele opbrengst hiervan wordt besteed aan de dieren. Want alle kosten van bijvoorbeeld voeding, huisvesting, medicatie e.d. moeten toch bekostigd worden. Zit er niks voor u tussen maar wilt u ons wel helpen? Dan kunt u ook een donatie geven. Doormiddel van spullen voor onze dieren of via bankrekeningnummer: NL42 KNAB 0255 6174 29


Webshop

Bekijk hier het wisselende aanbod in artikelen! Prijzen zijn inclusief verwerkingskosten en verzending binnen Nederland. Leveringstijd: 5 werkdagen

Kattenpakket

Een super leuk samengesteld pakket voor eigenaar en kat! Voor de kat lekkere 100% vis en vlees snoepjes en verschillende soorten speeltjes. Voor de eigenaar leesvoer en het hebben van een gelukkige kat!

Vervellingen reptielen en spinnen

Wanneer reptielen en spinnen groeien vervellen zij. Deze vellen drogen wij en samen met een informatie papier is het een super leuk cadeau voor kleine reptielen liefhebbers! Ook handig tijdens een spreekbeurt. Of leuk om mee te knutselen en te gebruiken als nailart op kunstnagels!

Mondmaskers tiener/volwassenen

Vrolijk gekleurde mondmaskers of met dierenprints! Want iedereen kan in deze tijd wel wat vrolijkheid gebruiken toch?

Mondmaskers maat Kind

Vrolijk gekleurde mondmaskers of met dierenprints! Want iedereen kan in deze tijd wel wat vrolijkheid gebruiken toch Hier kunt u alle maskers in maat kind bestellen.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@ietsmetdieren.com


Contactformulier

  

-Wij bedanken voor onze mooie foto's zowel de dames van Angel fotografie als Thalina Neels. 
En alle personen die foto's van henzelf beschikbaar hebben gesteld voor onze website.

Gastenboek

Linda en Frank De Vos
01-02-19 21:55:45
Wat hebben wij veel genoten van het leuke en leerzame kinderfeestje van onze zoon Noël! Wat leuk om zoveel over deze mooie dieren te leren en ze zelfs te mogen aaien en vasthouden! Super om zo je verjaardag te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes! Topfeest!!
Henk Landa
23-03-18 16:59:10
Kimberly was bij ons geweest op het kinderfeestje van onze zoon. Hij werd acht en wilde iets doen wat kinderen van zijn echt heel leuk zouden vinden. Zo kwamen wij bij iets voor dieren uit. Hij heeft echt een super leuke verjaardag gehad dankzij Kimberly en haar dieren , er waren zelfs kinderen bij die het het leukste feestje ooit vonden. Bij deze kan ik dan ook echt iedereen Kimberly aanraden voor een feestje.
Wilma Van oorschot
05-04-17 23:41:31
Ziet er mooi uit, Kim. Veel succes !
Tonen: 5  10